020 2 141 009

7 redenen om direct te beginnen met Instagram voor je bedrijf

21 February 2018

Facebook, Instagram, Twitter, Medium, Snapchat er zijn genoeg kanalen om je bedrijf online te promoten. Sommige bedrijven kiezen ervoor om hun kansen te spreiden en op álle sociale media actief te zijn, andere focussen zich één of twee kanalen. Optimoose legt uit waarom je als bedrijf vindbaar wil zijn op Instagram.

Dit zijn de voordelen van adverteren via Instagram

19 February 2018

Visuele beelden worden sneller opgeslagen dan teksten. Instagram is mede daarom een effectief medium dat jouw bedrijf online zichtbaarder kan maken. Je kan het medium helemaal kosteloos gebruiken óf het maximale bereiken door middel van betaalde advertenties. Optimoose legt uit wat het voordeel is van adverteren via Instagram.

Wat is SEO nu eigenlijk?

19 February 2018

Het hebben van een website is de eerste stap om je bedrijf online vindbaar te maken. De tweede stap is om daadwerkelijk gevonden te worden. Dit kan door effectief in te spelen op de zogenoemde SEO regels van Google en andere zoekmachines. Maar wat is SEO eigenlijk? Optimoose legt het uit.

Met deze tips creëer je tijdloze content voor je (bedrijfs)blog

14 February 2018

Een inhoudelijk sterke (bedrijfs)blog maakt je website beter vindbaar én is een zegen voor je bezoekersaantallen. Tegelijkertijd kan het nogal een investering zijn. Gelukkig kun je met tijdloze content waarde creëren voor op de langere termijn. Tijdloze artikelen hebben namelijk geen vervaldatum en blijven altijd relevant voor de doelgroep. Optimoose legt uit hoe je deze tijdloze blogposts creëert.

Zo blijft je bedrijf ook met het nieuwe algoritme zichtbaar op Facebook

09 February 2018

Facebook heeft een nieuwe strategie waarbij het zich meer gaat focussen op ‘betekenisvolle interactie’. Hierdoor verandert het algoritme van Facebook en dat heeft een grote impact op de berichten die je plaats. Gelukkig weet Optimoose hoe je bedrijf ook met het nieuwe algoritme zichtbaar blijft.

Zo haal je het maximale uit influencer marketing

29 January 2018

Online is er steeds meer aandacht voor influencer marketing: een persoon met veel bereik inzetten om je producten en diensten bekend(er) te maken. Influencers zijn een goede manier om extra dicht bij je doelgroep komen. Maar ook hier geldt: kom voorbereid. Je wilt immers het maximale uit je influencer campagne halen, toch? Optimoose zet de beste tips voor je op een rij.

Dit zijn de 4 belangrijkste SEO Trends van 2018

14 January 2018

Om je website online vindbaar te maken, is het belangrijk om in te spelen op de wensen van Google. Die bepaalt met een algoritme welke websites als eerst verschijnen in de zoekresultaten. En hoewel Google de criteria continu wijzigt en een deel zelfs helemaal geheimhoudt, kun je er met de informatie die er wél is alsnog voor zorgen dat jouw website goed gevonden wordt. Optimoose zet de belangrijkste SEO Trends van 2018 voor je op een rij.